СТС Пак Холдинг ООД

“СТС Пак Холдинг” ООД произвежда ламинатни туби от 1998 година, като филиал  на фирма “СТС Холдинг Груп”. Заводът за ламинатни туби се обособява като самостоятелна фирма през 2003 година в гр. Габрово.

В средата на 2010 година фирмата открива цех за технологично чисто производство за нуждите на фармацевтичната промишленост.

Използваното модерно оборудване, позволява производство на ламинтни туби с голямо разнообразие от размери. Производството се характеризира с висока технологична сложност, изискваща специализирана техника и висококвалифицирани кадри.

Произвежданите ламинантни ламинатните туби са подходящи за широк обхват индустриални продукти като

  • козметика и продукти за лична хигиена: паста за зъби, боя за коса, кремове, балсами, шампоани;
  • храни: кетчуп, майонеза, горчица, различни сосове, конфитюр и мармалад, шоколадов крем;
  • химически продукти: почистващи препарати, биоциди, боя за обувки;
  • технически продукти: лепило, грес, полираща паста;
  • фармацевтични продукти: различни аналгетици и анти-септични кремове и мехлеми;

Използваният висококачествен алуминиев ламинат е от водещи световни производители, което гарантира отлични бариерни свойства.  Гаранция за статичния вид на тубите е висококачествения печат,  който предлагаме.

Компонентите и готовите продукти се подлагат на строг биологичен анализ в акредитирана лаборатория за усъществяване на контрол над формата, размерите и здравината им. Това гарантира способността им да задоволят всички потребителски и нормативни изсквания.

Благодарение на високото качество на продукцията и производтвеният капацитет от 10 милиона туби месечно, заводът успешно конкурира утвърдените производители в отрасъла.

Контакти

Адрес: ул. "Станционна" 14
5300 Габрово, България
Телефон: +359 (66) 817 150
Телефон: +359 (66) 817 155
Факс: +359 (66) 817 162
GPS: N 42.881029 / E 25.317231
Email: info@stspackbg.com
Web: http://www.stspackbg.com