СТС Транс ООД

“СТС Транс” ООД е дъщерно дружество от групата на СТС Инвест Холдинг АД. Дружеството е създадено в края на 1998 година и е на транспортния пазар от 1999 година. Дружеството извършва висококачествени транспортни и логистични услуги на територията на България и Европа, като се стреми непрекъснато да разширява кръга на предлаганите услуги.
Фирмата е в търговски отношения с десетки български и чуждестранни фирми. Тези отношения са базирани на взаимен търговски интерес, коректност, точност и качество на извършваните услуги.

Основната цел при създаване и развиване на бизнес отношенията със своите партньори е фирмата да предложи най-доброто съотношение от мобилност, качество на услугата и цена. “СТС Транс” ООД притежава съвременни автомобилни композиции за международен и вътрешен транспорт, отговарящи на екологичните норми и нормите за сигурност най-малко евро 4. Транспортите средства са оборудвани според последните постижения на автомобилостроенето. Основни направления – Русия, Сърбия, Македония, Полша, Унгария, Австрия, Германия, Франция Италия, Испания.

Служители

В “СТС Транс” ООД работят  квалифицирани и мотивирани служители, способни да реализират обслужване на професионално ниво, съчетано с гъвкав и индивидуален подход, бързина, точност и коректност при изпълнение на транспортните заявки. Основна цел на екипа ни са доволни клиенти, служители и бизнес партньори.

Застраховки

Всички транспортни средства, с които оперира „СТС Транс” ООД задължително разполагат със застраховка „Отговорност на превозвача”. За да се изключат всички непредвидени рискове, Ви препоръчваме да сключвате допълнително застраховка на товара – „КАРГО” застраховка. Фирмата е застрахователен брокер и можем да Ви предложим продуктите на първокласен застраховател при максимално добри условия.

Консултиране

Дългогодишния ни опит и компетентност ни мотивира да разработваме и предлагаме иноваторски решения, специално създадени за Вашия бизнес. С нашите транспортни и логистични решения, ние ще Ви подпомагаме и напътстваме във всеки един момент.

Контакти

Адрес: ул. "Станционна" 14
5300 Габрово, България
Телефон: +359 (66) 817 291
Телефон: +359 (66) 817 292
Факс: +359 (66) 817 290
GPS: N 42.881029 / E 25.317231
Email: trans@sts.bg