СТС Солар АД

СТС Солар е създадена за да обслужва нуждите на тези инвеститори, които виждат нови възможности в производството на екологично чиста и възобновяема енергия. Компанията се гордее с екип от отлични професионалисти, лидери в нововъведенията и в реализацията на различни авангардни проекти. Благодарение на тях СТС Солар представлява най-добрия и висококачествен избор на фирма – доставчик и изпълнител на вашият проект. Нашите партньори и доставчици са световни лидери в производството и доставката на оборудване за слънчеви електроцентрали. Благодарение на това ние сме способни да гарантираме високо качество на доставените компоненти и да изпълним всяко едно изискване на всеки един наш клиент.

СТС Солар извършва всички видове услуги, свързани с доставка и монтаж на оборудване за слънчеви електроцентрали, както на местни клиенти, така и на клиенти от целия свят. Ние дълбоко вярваме, че слънчевата енергия ще стане един от главните енергийни източници в близко бъдеще, и нашата главна цел е да ви предложим бъдещето днес. Присъединете се към нас.

Компанията предлага висококачествени продукти на конкурентни цени, които напълно ще задоволят вашите нужди за производство на безплатна енергия от слънцето. С цел по-пълно задоволяване на изискванията на нашите клиенти ние предлагаме както висококачествени компоненти, така и цялостни решения за изграждане на слънчеви електроцентрали. Основните продуктови линии включват различни видове продукти, а именно: соларни клетки, соларни модули, инвертори, оборудване за контрол и мониторинг, позиционери и конструкции за монтаж. Предоставяме безплатни консултации по всички аспекти от планирането, доставката, монтажа, узаконяването и експлоатацията на една слънчева електроцентрала.

Контакти

Адрес: ул. "Станционна" 14
5300 Габрово, България
Телефон: +359 (66) 817 403
Факс: +359 (66) 817 407
GPS: N 42.881029 / E 25.317231
Email: solar@sts.bg
Уебсайт: http://solar.sts.bg
Уебсайт: http://microsolar.sts.bg

Партньори